Stargraphx Stargraphx Stargraphx Stargraphx Stargraphx
 
De diensten die wij U voorstellen
Fotografie > Wenst u fotos voor: lay-out illustraties, een multimedia voorstelling, diaporamas, websites of enkel papieren fotos, wij bieden u onze foto service aan zodat u over kwaliteitsvolle, professionele fotos kan genieten. Om aan uw diverse wensen tegemoet te komen beschikken wij over onze eigen professionele foto studios met diverse achtergronden en verlichtingsmogelijkheden verrijkt met de laatste nieuwe digitale foto- en lens apparatuur.


Video Shoot > Stargraphx beschikt over hoogwaardige vido apparatuur, ondersteunende middelen en accecoires om zich aan te passen aan de meest diverse opname eisen en verwachtingen. Hoogwaardige vidocameras, staanders, dolyboard, steadicam, gemotoriseerde kraan en 35 mm adapter zijn van de partij.


Video montage > Bemand met professionele montage stations, realiseren wij de meest uiteenlopende vido craties. Om een maximale beeldkwaliteit te bewaren is onze productieketting volledig numeriek. Wenst u video voor uw website, een numerieke print op DVD of Blue-Ray of nog broadcasting, wij leveren uw film af op een degelijk medium. Montage, betiteling, animatie, computer geanimeerde beelden, compositing, toevoegingen, laat uw verbeelding maar de vrije loop.


Grafische vormgeving > Wij creren uw logos en grafische designs. Aan de hand van uw wensen of aan de hand van uw aanwijzingen ontwerpen wij originele creaties. En dit zonder de huisstijl evenals de geest van uw onderneming te verwaarlozen. Wij ontwerpen een lay out voor als uw publicitaire of administratieve drukwerken evenals uw flyers, brochures, tijdschriften, post en wenskaarten, enveloppes, visitekaartjes, facturen, bestelbonnen, e.a.
Onze grafische vormgevers gaan de uitdagingen van 3D beelden en computer gestuurde beeldvorming niet uit de weg.


Drukwerken > Om zich van de concurentie te differentiren werken wij aan kwalitatieve drukwerken. Geniet van onze prestigieuse afwerking, gedrukt door ons uitgebreid drukarsenaal. Offset drukwerk, digitaal drukwerk en toebehoren maken het mogelijk om zowel quadrichromie als color pantone drukwerk te realiseren in kleine of grote oplagen. Dringende drukwerken, publicitaire drukwerken, formulieren, tva-bons en nog veel meer maken deel uit van onze uitdagingen.


Webdesign > Vandaag de dag, is het ondenkbaar dat u niet over een eigen website beschikt. Onze competenties in webdesign en grafische vormgeving geven ons de mogelijkheid om u een obtimale visuele beeldkwaliteit aan te bieden. Wij trachten ook te voldoen aan uw wensen. Uw bedrijf of uw product(en) staan niet enkel voor u in de kijker maar worden toegankelijk voor de hele wereld. En dit kan zowel in een statische als in een dynamische website gebeuren.


Authoring > Wij ontwerpen uw multimediapresentaties of persen een DVD. Al onze videoproducties kunnen u op DVD afgeleverd worden. Hier kan u ook kiezen voor geanimeerde of statische menus, ondertitteling, beeldfragmenten, hoofdstukindeling e.a.. Ook voor uw multimediapresentaties laten we u niet in de steek. We ondersteunen u bij het ontwerpen van simpele statische Power Point- tot hoog technologische Flash of geanimeerde Powerpointpresentaties.
 
Pages :  Info  •  Services  •  Produits  •  Exemples  •  Contact
Stargraphx • Nejman sprl • Rue du Greffe 50 • 1070 Bruxelles • 0476 39 20 86